NL / EN

Laser behandelingen


Veel mannen en vrouwen hebben zichtbare vaatjes, beharing, pigmentatie, acné of  grove poriën in het gelaat of elders op het lichaam. In de meest gevallen wordt dit als cosmetisch storend ervaren.

Wij bieden een goede en gemakkelijke oplossing voor het verwijderen van deze huidproblemen

Overbeharing

De laserbehandeling is geschikt voor alle vrouwen en mannen die beharing op specifieke plaatsen als storend ervaren. Omdat het lasersysteem inwerkt op het pigment van de haren kunnen alleen gepigmenteerde haren behandeld worden, wit, rood of grijs haar dus niet. In het algemeen geldt: hoe donkerder het haar, hoe beter het resultaat.

Ter voorbereiding dient u de volgende punten in acht te nemen. Zes weken voor de behandeling niet harsen of epileren; scheren mag wel. Het wordt zelfs aangeraden om dit vlak vóór de behandeling te doen zodat de haartjes tijdens de behandeling zo kort mogelijk zijn. Vermijdt felle zon en zonnebank gedurende vier weken vóór de behandeling en gebruik op de dag zelf géén bodylotion.

Tijdens de behandeling worden uw ogen met behulp van een speciale laserbril beschermd tegen de laserstralen. Na het aflijnen van het te behandelen gebied worden eerst enkele testshots op de huid gegeven om de individueel verschillende huidreacties te kunnen waarnemen.

De laser zendt een krachtige, zeer zuivere lichtbundel uit van een bepaalde golflengte die heel selectief wordt opgenomen in het pigment van de haarwortels. De energie van deze laserstraal wordt in het pigment van de haarwortels omgezet in warmte, waardoor de haarzakjes zodanig beschadigd raken dat nieuwe haargroei niet meer mogelijk is. De huid wordt door een ingenieus koelsysteem beschermd tegen verhitting zodat deze niet beschadigd wordt.

Couperose/ vaatjes

Door middel van lichtproductie met hoge energie wordt de couperose behandeld. Door de energie worden rode bloedcellen en dus ook bloedvaatjes in de huid selectief opgewarmd, waarna ze verdrogen.

Acné

Met een laser pakken we de basis van acne aan: de talgklieren die bij acne overactief en vergroot zijn, worden met succes teruggedrongen naar hun oorspronkelijke grootte. De talgklieren gaan weer normaal functioneren en de huid blijft onbeschadigd.

 

Voor tarieven klik op prijslijst