Maak een afspraak

Perk™

 

Ken jij Perk al? Dit kleine zusje van de HydraFacial gebruikt een uniek hybride systeem met een roller-flex technologie en kan gebruikt worden als aanvulling op de populaire hydradermabrasie of helemaal op zichzelf! Vaak wordt bij een HydraFacial de delicate oog en lip zone overgeslagen. Wil jij toch graag die kraaienpootjes behandelen of lippen intense hydrateren en volume geven? Dan kan dat met de Perk!

 

Hybride Systeem

Dit wil zeggen dat de behandeling tweeledig is: je krijgt eerst een korte behandeling in de praktijk om vervolgens thuis aan de slag te gaan met de behandel- pen die je mee mag nemen en waar je nog 28 dagen mee verder kan.

Rollerflex

Het balletje in de tip van de behandel- pen verwijdt de poriën zachtjes, wat een goede absorptie van de ingebrachte voedingsstoffen garandeert, en je een frisse, nieuwe huid geeft.

 

Voor tarieven klik hier

 

Perk behandel mogelijkheden

Perk eye treatment

Deze snelle behandeling gebruikt een multi-peptide mix die de huid rond de ogen op een zachte manier verheldert en strakker maakt, terwijl de hydratatie behouden blijft.

Wat doet het?

Verheldert de delicate huid rond de ogen en geeft je een wakkere blik, door het gebruik van verkwikkende groene thee extracten en citroenzuur.

Je krijgt de helft van het Eye replenishing serum mee naar huis om de voordelen van de behandeling te verlengen en te versterken. Verzachtende oogmaskers zijn ook inbegrepen: hiermee kalmeer je de huid onder je ogen met hydraterende komkommer- en zeewierextracten.

Hoe te gebruiken:

Breng 's ochtends en 's avonds aan na het reinigen op de huid rond je ogen. Niet afspoelen. Laat drogen en intrekken. Breng achteraf een hydraterende verzorging aan. Vergeet niet om een crème met SPF te smeren tijdens de dag. 

Perk lip treatment

Het Lip Revitalizing Serum gebruikt sleutelingrediënten zoals pepermuntolie en pioenextracten om je lippen om een zachte manier te exfoliëren, hydrateren en een beetje voller te maken.

Wat doet het?

Je lippen worden gehydrateerd, alsook zachter en voller gemaakt met deze super snelle behandeling die je pruilmondje helemaal klaar maakt voor een nachtje uit.

Je krijgt de helft van het Lip revitalizing serum meer naar huis zodat je het dag en nacht op de lippen kan aanbrengen, wanneer jouw lippen schreeuwen om een hydraterende opkikker.

Hoe te gebruiken:

Breng 's ochtends en 's avonds aan op je lippen na het reinigen. Niet afspoelen. Laat drogen en intrekken. Breng achteraf een lippenbalsem aan. Vergeet niet om een crème met SPF te smeren tijdens de dag.