Maak een afspraak

HydraFacial™

HydraFacial® is een non-invasieve behandeling die werkt in verschillende noodzakelijke stappen om de huid voor te bereiden en te verbeteren. Het combineert de voordelen van een next-level hydradermabrasie, een chemische peeling, geautomatiseerde en pijnloze extracties en een unieke insluizing van antioxidanten, hyaluronzuur en peptiden. Dit gebeurt in één snelle pijnloze behandeling met gegarandeerde resultaten en zonder down- time of irritatie. De huid ziet er meteen fris en gezond uit, u verkrijgt direct die 'Glow' en zult u stralen vanaf het moment dat u naar buiten gaat.

Hoe werkt het?

Een HydraFacial™ behandeling gaat als volgt:

 
Reiniging en exfoliatie: door lactaatzuur en glucosamine.                   
Dode huidcellen worden verwijderd, nieuwe huid word onthuld.
 
Peeling met zuren: Glycol- en salicylzuur.
Veilige peeling die onzuiverheden uit de poriën verwijdert zonder irritatie.
 
Pijnloze extracties: Met salicylzuur en honingextract.
Vortex- extraction zorgt voor extra zuigkracht om poriën te zuiveren.
 
Insluizing en hydratatie: Met antioxidanten en hyaluronzuur. Dankzij insluizen, voeden en beschermen deze actieve bestanddelen d.m.v. Vortex- fusion™
 
Bescherming: Daily Essentials™ onderhouden het verkregen resultaat en beschermen de huid.
 

Maar er is meer!

Voor nog mooiere resultaten kunt u de HydraFacial behandelingen uitbreiden met LED therapie voor collageen opbouw of acné te bestrijden, Lymfedrainage en actieve Boosters die werken tegen rimpels, pigmentaties en roodheden.

 

Resultaat:

  • Verkleinde poriën
  • Intense hydratatie
  • Genormaliseerde talgproductie
  • Vervaagde rimpels en expressielijntjes
  • Verbeterde huidtextuur en kleur in gelaat en hals

 

Met de HydraFacial zal niet alleen de huid zichtbaar verbeteren, maar met frequente behandelingen zal de gezondheid van de huid herstellen. Maandelijkse behandeling wordt aanbevolen bij behoud van een gezonde huid. Voor het verbeteren van de huid zoals bij acne- littekens, rosacea, psoriasis, eczeem, zonbeschadiging, pigmentvlekken en fijne lijntjes/rimpels; wordt de HydraFacial ingezet in kuurvorm van minimaal 4 behandelingen.

Wil je meer intense hydratatie geven aan de tere oog en lip huid? Dan is Perk Eye & Lip ook echt wat voor u!

Vraag naar de mogelijkheden.

 

Voor tarieven klik hier

HydraFacial mogelijkheden

Signature HydraFacial

30 minuten

Deze behandeling reinigt diep, exfolieërt en hydrateert de huid met behulp van super serums gevuld met anti-oxidanten, peptiden en hyaluronzuur.
 
 
Alle huidtypen
Gevoelige huid
Clarifying HydraFacial

45 minuten

Deze behandeling bevat uitgebreide extracties voor onzuiverheden en blauw LED- licht therapie voor de vette of verstopte huid.
 
 
Diepe reiniging poriën
LED- licht therapie
Vette huid
Acne
Deluxe HydraFacial
45 minuten
 
Deze behandeling zorgt voor extra stimulans van de huid met rood LED- licht therapie, gebruik van Dermabuilder booster tegen expressielijntjes rond ogen en voorhoofd
 
 
Extra hydratatie
LED- licht therapie
Droge huid
Rijpere huid
Platinum HydraFacial
60 minuten
 
De ultieme HydraFacial ervaring! Deze behandeling bestaat eerst uit lymfe drainage om de huid te ontgiften en keuze uit twee super Boosters. De huid wordt grondig gereinigd, onzuiverheden worden verwijdert en de huid word ultiem gehydrateerd. Deze behandeling wordt afgesloten met LED- licht therapie.
 
Lymfedrainage
LED- licht therapie
Ultieme hydratatie
Hyperpigmentatie
Fijne lijntjes en rimpels
Alle huidtypen