Maak een afspraak

Injectable behandelingen

Op de volgende data is dokter Elvera Meijer werkzaam:

Zaterdag 13 juli

Woensdag 17 juli

Woensdag 14 augustus

Woensdag 28 augustus

Tevens kunt u bij ons altijd terecht voor een gratis consult, maak vandaag nog uw afspraak.

Als rimpels en/ of huidverslapping storend voor u worden is daar een goede behandeling voor. Steeds meer vrouwen en mannen willen er uitgerust en jonger uit (blijven) zien en maken gebruik van de mogelijkheden om het verouderingsproces in hun gezicht tegen te gaan. Zij nemen de stap naar een rimpelbehandeling met Botox voor de fijne rimpeltjes of een tijdelijke filler om de diepere lijnen te verminderen.                         

Na de behandeling duurt het een paar dagen voordat u het optimale resultaat ziet. Al onze klanten zijn blij met het resultaat. Ze genieten ervan om er weer uitgerust en jonger uit te zien, positieve reacties vanuit hun omgeving te krijgen en zich zelfverzekerder te voelen.

 

Onze behandelingen:

Botox:

  • Fronsrimpels
  • Kraaienpootjes
  • Voorhoofdsrimpels

Filler (Hyaluronzuur/ Sculptra):

  • Lippen
  • Rimpels bovenlip/onderlip
  • Neus- lippenplooi
  • Wangen en jukbeenderen
  • Marionetlijnen
  • Kaaklijn

Botox

Botox wordt in de medische wereld gebruikt voor diverse neurologische aandoeningen.
Botox is vooral bekend geworden vanwege de toepassing binnen de cosmetische geneeskunde. Botox zorgt er voor dat rimpeltjes vervagen. Botox wordt sterk verdund en in kleine hoeveelheden geïnjecteerd in de spiervezels die verantwoordelijk zijn voor de dynamische lijnen die ontstaan bij mimiek. Botox blokkeert de prikkeloverdracht van zenuw naar spier, zodat deze (tijdelijk) minder krachtig wordt. Doordat de spiertjes niet meer kunnen samentrekken, blijft de bovenliggende huid glad en krijgt de rimpel te tijd om te herstellen. Het effect van Botox duurt gemiddeld zo’n 3 á 4 maanden. Naarmate u de behandeling herhaald, blijft het effect langer aanhouden.

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof dat onder andere in de huid zit. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat water wordt vastgehouden in de huid, waardoor deze op spanning blijft. Naarmate we ouder worden, neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in onze huid af. Hierdoor ontstaat volumeverlies, wordt de huid slapper en ontstaan er rimpels. Een behandeling met hyaluronzuur zorgt ervoor dat de huid van binnenuit herstelt en rimpels vervagen. Hyaluronzuur geeft een tijdelijk effect van 6-9 maanden.

Hydromax

Hydromax is een nieuwe anti-aging behandeling binnen DermaCenter. Door middel van een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen, kan de huid worden verjongt, zonder directe volume te geven aan het gelaat. Fillers zijn bedoeld om rimpels op te vullen en volumeverlies te herstellen. Hydromax is een hyaluronzuur met andere eigenschappen.
Het vult niet, maar zet je huid aan tot actie!

De huid wordt hersteld, de textuur en conditie wordt verbeterd en huidverslapping wordt aangepakt. Uw gezicht verandert niet, maar krijgt de vorm en stevigheid terug van een aantal jaar geleden.

Daarnaast kan het ook ingezet worden bij verslapping van de hals en decolleté.

Sculptra

Sculptra is een 100% biologisch afbreekbaar polymelkzuur verpakt in hydrogel. Sculptra stimuleert de vorming van het eigen collageen (de grondstof voor bindweefsel) in de huid. Hierdoor wordt de huid steviger, voller en elastischer. Sculptra wordt over een periode van maanden langzaam afgebroken, terwijl er voortdurend nieuw collageenweefsel wordt aangemaakt. Zelfs wanneer Sculptra volledig uit het lichaam is verdwenen, blijft het effect van het nieuw gevormde collageenweefsel.

Informed consent

Het is belangrijk dat u goed weet waar u voor kiest. Daarom krijgt u voorafgaand aan de behandeling uitleg over de te verwachten resultaten en risico’s van de behandeling. Dat betekent dat u weet wat u kunt verwachten, zowel wat betreft de werking als de eventuele bijwerking. Deze laatste zijn bijvoorbeeld bij Botox weliswaar zeldzaam en van voorbijgaande aard, maar zullen toch genoemd worden. Ook krijgt u een samenvatting van deze informatie schriftelijk uitgereikt en we vragen u daarvoor te tekenen. Dit is een standaard procedure bij alle behandelingen en wordt “Informed consent” genoemd.

 

Voor tarieven klik hier

Wat zijn de bijwerkingen van de behandeling?

Direct na de behandeling met hyaluronzuur wordt gestart met koelen van het behandelde gebied met een koud compres. Aangeraden wordt om dit thuis voor te zetten, hierdoor vermindert de zwelling en minimaliseert u de kans op blauwe plekjes. De eerste paar dagen na de behandeling kan de huid wat rood en gezwollen zijn. Ook kunnen er blauwe plekjes ontstaan als gevolg van het prikken. Deze plekjes zullen snel weer verdwijnen. Vermijdt gedurende een week blootstelling aan de sauna, zon of zonnebank.

Is de behandeling pijnlijk?

Een behandeling met botox/ fillers duur slechts een paar minuten. Botox injecties zijn kleine prikjes, die door weinig mensen als echt pijnlijk worden ervaren. Verdoving is dan ook zelden nodig.

Afhankelijk van de plaats en uitgebreidheid van de behandeling met hyaluronzuur of Radiesse, kunt u samen met de arts ervoor kiezen het te behandelen gebied te verdoven middels een verdovingscrème of vloeistof.

Kan ik dezelfde dag weer aan het werk?

U kunt na een rimpelbehandeling direct weer aan het werk. U kunt de behandeling bij wijze van spreken tijdens uw lunch ondergaan. De meeste mensen gaan de volgende dag weer werken.