Maak een afspraak

Behandelingen

Wij bieden verschillende soorten behandelingen aan. U kunt een keuze maken uit de lijst in het grijze vlak, combinaties van behandelingen zijn natuurlijk ook mogelijk.

 

HydraFacial

HydraFacial® combineert de voordelen van een next-level hydradermabrasie, peeling, extracties en een unieke insluizing van antioxidanten, hyaluronzuur en peptiden. Dit gebeurt in één snelle behandeling met gegarandeerde resultaten en zonder irritatie.

Licht- en Lasertherapie

Door middel van laserbehandelingen met onze Candela GentleLase Pro, kan er na enkele behandelingen de ongewenste haargroei sterk gereduceerd worden en voor een lange periode wegblijven.

Permanente make-up

Bij permantente make-up worden wenkbrauwen, eyeliners en lippen gepigmenteerd, zodat bepaalde onderdelen in het gezicht mooi geaccentueerd worden.

Medische pigmentatie

Dermatografie oftwel medische pigmentatie, is een methode waarbij pigmenten in de huid worden gebracht d.m.v. tatoeëren. Behandelmogelijkheden zijn: Littekens, tepels, wijnvlek of hypopigmentaties. 

RRS® Skinbooster

Ervaart u een droge of vale huid met eventueel lijntjes? Of merkt u de eerste tekenen van volumeverlies? Dan kan een skinbooster zeker uitkomst bieden.

Injectable behandelingen

Een rimpelbehandeling met Botox voor de fijne lijntjes of een tijdelijke filler om volume in het gelaat te creëren.

Acne therapie

De huid wordt optimaal geanalyseerd waardoor een persoonlijk advies en behandeling gerealiseerd kan worden.

Peeling behandeling

Voor veel huidcondities en wensen zijn er 'peelingen'. Gaat het om een doffe huid die verdikt is, een huid met pigmentaties of ontstekingen (acné), dan hebben we zeker een peeling die bij u past.

Elektrisch ontharen

Definitieve ontharingsmethode voor alle haarkleuren en tevens goed toepasbaar bij kleine gebieden zoals de bovenlip of kin.

Verwijderen huidoneffenheden

Huidaandoeningen die onder andere voor coagulatie in aanmerking komen zijn:
Kleine steelwratjes, couperose en gerstekorrels.

Lymfedrainage

Deze behandeling wordt geadviseerd bij o.a. vocht rond de ogen, acne, verstopping van bijholtes, bij regelmatige verkoudheid, ooglidcorrecties of andere operaties in het gelaat.

Microneedling

De meest effectieve huidverbeterende behandeling bij (acne)- littekens en grove poriën.