Maak een afspraak

RRS® Skinbooster

Ervaart u een droge of vale huid met eventueel lijntjes? Of merkt u de eerste tekenen van volumeverlies?
Dan kan een skinbooster zeker uitkomst bieden.

Een RRS® skinbooster is een CE Klasse III injectable, waarbij met oppervlakkige injecties verschillende werkzame stoffen in de huid worden geïnjecteerd. Hyaluronzuur, vitaminen en verscheidene peptides zullen zorgen voor stevigheid en elasticiteit van de huid.

Met behulp van RRS-inject® kan celgeneratie opnieuw worden gestimuleerd, gerepareerd, gevoed en worden opgevuld. Skinboosters zijn geschikt voor gezicht, hals en decolleté.

Het resultaat: een frisser uitziende huid!

Voor een maximaal resultaat bestaat een behandeling uit 4 tot 6 sessies met een interval van twee weken. U geniet van een abonnement tegen een aantrekkelijk tarief én ontvangt u producten voor thuisgebruik die het behaalde resultaat versterken.

Vervolgens kunt u een losse onderhoudsbehandeling ondergaan elke 6 á 8 maanden.

 

Er zijn specifieke skinboosters voor verschillende indicaties:

HA Eyes® (bij donkere kringen en vochtwallen)

Deze skinbooster is ontworpen om een vermoeide blik te verminderen, door donkere kringen en vochtwallen rondom de ogen te behandelen. De specifieke ingrediënten bevorderen afvoer van vocht, voeden de huid en hebben een blekend effect op donkere kringen, waardoor er weer een frisse blik ontstaat. HA Eyes® vermindert gelijktijdig ook de fijne lijntjes rondom de ogen.

HA Injectable® (beginnende huidveroudering)

De HA Injectable® skinbooster is de ‘gouden standaard’ bij beginnende huidveroudering. HA Injectable® hydrateert en is speciaal ontwikkeld voor behandeling van de droge en arme huid, die beschadigd is door roken, zon en luchtverontreiniging of voor behandeling van oppervlakkige rimpeltjes. Naast hyaluronzuur bevat HA Injectable® 72 actieve ingrediënten die de huid hydrateren, voeden en stimuleren.

Hyalift® 75 ProActive (bij verouderde huid)

Deze skinbooster is geïndiceerd voor mensen met een verouderde huid en/of een huid met volumeverlies. De Hyalift® 75 ProActive bevat een zeer hoge concentratie hyaluronzuur voor intense hydratatie met een anti-aging complex die de aanmaak van nieuwe huidcellen stimuleert. RRS® Hyalift® 75 kan worden gecombineerd met HA Tensor Lift. Eveneens kan er gekozen worden om het te combineren met RRS Silisorg, voor een gelijktijdige collageenstimulatie.

HA Tensorlift® (bij een verslapte huid)

De Tensorlift zetten we in bij een verslapte huid waarbij de elasticiteit is afgenomen door bijvoorbeeld roken of UV-straling. De Tensorlift bevat hyaluronzuur, organisch silicium en DMAE (dimethylaminoethanol), die de cellen voeden en de collageen- en elastine-aanmaak stimuleren. RRS® HA Tensor Lift kan worden gecombineerd met Hyalift® 75. Eveneens kan er gekozen worden om het te combineren met RRS Silisorg, voor een gelijktijdige collageenstimulatie.

Voor tarieven klik hier

Vraag en antwoord

Wat is het verschil tussen een filler en een skinbooster?

Fillers zijn zeer geschikt voor het herstellen van veel volumeverlies, het opvullen van diepe rimpels en het verbeteren van de contouren in het gezicht. Met een filler wordt het volume in het gezicht hersteld en de huid ‘opgevuld’.

Net als een filler, is een skinbooster een hyaluronzuur. Enkel word deze minder diep in de huid geinjecteerd. Deze is bedoeld om de huidstructuur te verbeteren en de conditie van je huid een boost te geven. Bij het gebruik van skinboosters staat huidverbetering centraal en speelt volumetoename slechts een kleine rol.

Een skinbooster vertraagt het verouderingsproces, zorgt voor hydratatie, verbeterd de conditie van de huid en verzacht fijne lijntjes en ondiepe rimpels. Je huid gaat er weer fris en stralend uitzien!

Maar, skinboosters zijn ook zeer geschikt voor na een behandeling met fillers. De skinboosters geven de huid net wat extra’s, zorgen voor meer stevigheid en elasticiteit van de huid.

Vanaf welke leeftijd mag er behandelt worden?

Vanaf de leeftijd van 18 jaar.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Nadat we het intake formulier hebben doorgenomen, gaan we vervolgens u huid reinigen. Daarna zal de behandeling van start gaan. De skinbooster brengen we in door middel van de U225 Intradermale Injector. Dit is de meest comfortabele en kwalitatieve manier om skinboosters in de huid te brengen. De behandeling geeft een licht scherp gevoel, maar wordt niet als pijnlijk ervaren. De behandeling duurt ongeveer een half uur.

Wat ervaar ik na de behandeling?

Na de behandeling voelt de huid fris en gehydrateerd aan. De huid kan soms lichte roodheid, kleine bultjes en/of zwelling vertonen. Meestal trekt dit binnen enkele uren weg.

Heel soms kan er een klein blauw plekje ontstaan of blijft de huid wat langer gevoelig. Als u last heeft van vochtwallen kan dit na de behandeling tijdelijk verergeren (aangezien er vocht geïnjecteerd wordt). Dit is over het algemeen de volgende dag minder.