Maak een afspraak

Microneedling

Bij deze techniek maken naaldjes van chirurgisch staal honderden micro kanaaltjes in de huid zonder deze te beschadigen! Door het speciale druk systeem wordt er actief hyaluronzuur of een ander hoogwaardige werkstof met vitamines de huid ingebracht.

Microneedling is de effectief huidverbeterende behandeling bij:

  • Littekens
  • Littekens door acne
  • Grove poriën

Littekens

De techniek gaat uit van het principe van het eigen herstel mechanisme van de huid. Vaak wordt littekenweefsel gekenmerkt door geringe doorbloeding, weinig pigmentatie en stug weefsel. De capillaire haarvaten zijn vaak verdwenen en de poriën zijn verminderd. De minuscule micronaalden brengen het hoogwaardige serum in de huid en stimuleren hiermee sterk de doorbloeding. Tijdens het genezingsproces worden essentiële huidstructuren zoals haarvaten en poriën aangelegd. De opperhuid zal ook weer naar behoren beginnen te functioneren en het litteken weefsel wordt zachter. Wat resulteert in de aanmaak van pigment.

Behandeling

Voor de behandeling begint krijgt u een intake gesprek en wordt er een behandelplan opgesteld. U kunt fractional needling als losse behandeling ondergaan of in kuurverband.                                             
In kuur verband word de behandeling om de 2 weken gegeven gedurende 3 tot 5 maal. De kuurbehandeling dient om een intens verjongend effect te behalen.


Voor tarieven klik hier